ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
FAR OUT CRUISING

FAR OUT CRUISING

Αφεθείτε σε μια ιδιωτική κρουαζιέρα εξερευνώντας τα φυσικά αγκυροβόλια της Ίου. Το μηχανοκίνητο σκάφος μας μήκους 11,20 μέτρων μπορεί να λάβει ημερήσιες ναυλώσεις για έως και 10 επιβάτες και κρουαζιέρες για έως και 6. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο σκάφος και να σας προσφέρουμε μια εμπειρία ζωής.

Read more
ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

In the mood for a lie in? No problem. Let us pamper you with exquisite breakfast suggestions. When privacy meets good taste, our in-bed breakfast is the answer.

Read more
YOUR PRIVATE POOL OASIS

YOUR PRIVATE POOL OASIS

Για όσους η γαλήνη είναι βασικό στοιχείο των διακοπών, η ιδιωτική πισίνα είναι η αγαπημένη γωνιά του ξενοδοχείου. Θαυμάστε τη θέα της παραλίας από ψηλά απολαμβάνοντας στιγμές ευδαιμονίας και ηρεμίας. Ένα πολυτελές περιβάλλον περιβάλλει την ιδιωτική σας πισίνα με όμορφες ξαπλώστρες και ένα καναπέ για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο της διαμονής μας. Ξεχάστε όλες τις ανησυχίες σας, κοιτάξτε γύρω το απέραντο γαλάζιο που σας περιβάλλει και την παραλία του Μυλοπότα μπροστά σας και νιώστε την πεμπτουσία του ελληνικού καλοκαιριού στο νησί της Ίου. Αυτή ακριβώς η εικόνα είναι μια ονειρική ανάμνηση από τον Ίο.

Read more
Top