ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

WELCOME

Αμφιθεατρικά χτισμένο πάνω από τη βραβευμένη παραλία του Μυλοπότα, με το επιβλητικό τοπίο και το απέραντο γαλάζιο να το αγκαλιάζει, το Hideout Suites αποτελεί ένα κατάλευκο κυκλαδίτικο συγκρότημα από 12 πολυτελείς σουίτες στην Ίο, όλες εξοπλισμένες με τη δική τους ιδιωτική πισίνα.

Σαν ένα μικρό κυκλαδίτικο χωριό, το συγκρότημα είναι φτιαγμένο με σεβασμό στον τόπο και το βραχώδες τοπίο που το περιβάλλει. Ισορροπώντας αρμονικά ανάμεσα στην παραδοσιακή και τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, οι εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι του Hideout χαρακτηρίζονται από καθαρές γραμμές, μίνιμαλ διακόσμηση, φυσικές υφές, λευκές επιφάνειες και design στοιχεία, αποπνέοντας την αυθεντική ατμόσφαιρα της Ίου. 

Ξυπνήστε με θέα που κόβει την ανάσα, κολυμπήστε στην ιδιωτική σας πισίνα, χαλαρώστε με ένα μασάζ και απολαύστε ξεχωριστές υπηρεσίες. Ζήστε αυθεντικές απολαύσεις στο ιδιωτικό σας καταφύγιο στο νησί της Ίου.

ΟΙ ΣΟΥΙΤΕΣ

Design Suites

Ιδιωτική πισίνα - Θέα στη θάλασσα – 2-3 άτομα

Μίνιμαλ αισθητική, ενιαία αρχιτεκτονική και απόλυτη άνεση συνθέτουν το τρίπτυχο των Design Suites. Το χαρακτηριστικό τους είναι οι ανοιχτοί χώροι.

Superior Suites

Ιδιωτική πισίνα - Θέα στη θάλασσα – 2-4 άτομα

Σε αρμονία με την κυκλαδίτικη αισθητική, οι ολοκαίνουργιες Superior Suites δένουν ιδανικά τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και τη μίνιμαλ διακόσμηση με τα παραδοσιακά νησιωτικά στοιχεία. 

Deluxe Suites

Ιδιωτική πισίνα - Θέα στη θάλασσα – 2-4 άτομα

Κομψοί εσωτερικοί χώροι με παραδοσιακά αγγίγματα, σύγχρονη αρχιτεκτονική και υπέροχη θέα στο Αιγαίο συνενώνονται για να προσφέρουν άνεση, χαλάρωση και πολυτέλεια.

Grand Suite

Ιδιωτική πισίνα - Θέα στη θάλασσα – 4-6 άτομα

Το μέγιστο σε χαλάρωση, άνεση και άπλετο χώρο που έχει να προσφέρει το Hideout, στη μία και μοναδική Grand Suite, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 επισκέπτες.

Top